Paradijs op aarde
Door: Cyril
Blijf op de hoogte en volg Cyril
04 Mei 2008 | Malediven, Malé
Om half zeven (gelukkig) staan we weer op het vliegveld om te vertrekken met de watertaxi. We checken in en gaan naar een vertrekhal die meer het gevoel geeft van een loungebar. Op de een of andere manier hebben we geluk en we hebben met nog 2 anderen een prive vlucht naar ons eiland. Mooi gezicht al die blauwe vlekken vanuit de lucht die opdoemen uit het blauwe water.
Na 120 km en 45 minuten vliegen komen we aan bij ons paradijs. Vanuit de lucht ziet het er al fantastisch uit. Na een hobbelige start komen we aan op ons eiland (nou ja met nog 600 andere gasten dan). een oase van blauwe zee, wit zand, wuivende palmbomen, frisse zeebries en rust daalt over ons neer. Zoals een engelsman het zei: Ik heb het gevoel dat ik dood ben gegaan en in de hemel ben aangekomen. Nou dat kan ik wel beamen, wat een paradijs en als dit de hemel is dan wil ik vanaf morgen wel blijven!
We kunnen direct ons huisje in en dat is zo mogelijk nog mooier, we zitten op een paar meter van de oceaan gescheiden door een hagelwit strand. Ons huisje is helemaal top met een prive jacuzzi in de achtertuin en een halfopen douche.
Hier gaan wij ons wel vermaken de komende dagen zou ik zo zeggen!!
Er staan ook weer nieuwe foto's op de log dus kijk gerust.....
04 Mei 2008 - 10:47
Cyril:
naast een fotomapje malediven ook nog een mapje met dieren aangemaakt (eindelijk een snelle en gratis computer).