Zaterdagmarkt Otavalo
Door: Cyril
Blijf op de hoogte en volg Cyril
13 November 2011 | Ecuador, Quito
Bij het uitstappen ontdekt Wim dat zijn tas is opengesneden. Hij stond nog wel tussen zijn voeten, maar zelfs dat is niet veilig. Eerst lijkt de schade mee te vallen maar langzaam blijkt er meer en meer weg. Slimme jongens door dat onder de stoel te doen.
De zaterdagmarkt van otavalo is overweldigend groot. Wat een geuren,kleuren en mooie mensen. Moeilijk om goede fotos te maken, sommigen geloven nog dat het iets hekserij heeft te doen.
We lunchen lokaal voor 2dolllar in een restaurant zonder kaart of spaans of engels sprekende bediening. We krijgen dan ook heel iets anders dan besteld en laten de vreemde soep, vruchtensap en vlees waarvan niemand weet welk beest het was ons goed smaken.
Terug in het hotel villa nancy sluiten de rest van de groepsleden ook aan. We zijn met 10 personen tussen de 53 en 67 jaar. Reislustig ingesteld want 5 van deze hebben de reis aan de voor of achterkant verlengd tot wel 70dagen. Er is er zelfs een die al een jaar onderweg is door groepsreizen aan elkaar te knopen. Morgen begint het programma officieel dus dit was een dagje extra om te wennen aan de hoogte. Je merkt het wel, bij enige inspanning kost meer energie; mooi excuus om het rustig aan te doen.
13 November 2011 - 14:52
Marco:
ach de gemiddelde leeftijd, heeft de zelfde problemen als jij, ik hoop voor je dat je snel Acclimatiseert!
Het eten komt vanzelf goed
good luck! -
13 November 2011 - 15:31
Esther:
Wat leuk dat je toch een verslag gaat bijhouden, blijven we een beetje op de hoogte... Veel plezier en... Genieten!! -
13 November 2011 - 15:54
Pa En Ma:
Wat een verrassing je weblog toch te activeren. Kunnen we gezellig vanuit de winterse kou je volgen.
Een beetje rust zal geen kwaad doen en zo kun je wennen aan de hoogte.
Veel plezier en tot horens. -
13 November 2011 - 19:26
Armand En Jacqueline:
Geniet van de reis jongen!! Leuk dat we je kunnen volgen!