Waar is het damestoilet?
Blijf op de hoogte en volg Cyril
24 Augustus 2016 | Botswana, Segara
We maken een omweg via Taipei. 14 uur vliegen en 2 uur overstappen op Bangkok. Een overstaptiid van 20 uur benutten we door te slapen in Novotel Taipei. Lekker naast de luchthaven. We zijn met de shuttlebus van het hotel om drie uur daar. We besluiten de stad te laten voor wat het is en genieten van ons zwembad en een heerlijke Chinese maaltijd. Rijst, rijst, rijst, Hoelang zou het duren voor we weer smachten naar pasta en aardappels?
Voor mijn gevoel al geslapen als een blok als ik om tien uur savonds wordt wakker gebeld door een verkeerd verbonden Nederlander. Niks verkeerd verbonden, gewoon verkeerd getoetst, gelukkig dus nog niet de wakeup-call van 5 uur en we pakken nog wat uurtjes. Ach vakantie, op een of andere rare manier moet je altijd vroeger op dan thuis.
Na een superluxe ontbijt met ongekende keuze, het laatste stukje van Taipei naar Denpasar vliegen. Soms ontmoet je bijzondere mensen onderweg. Naast me zit een Duits meisje van 23 dat met moeite Engels spreekt, nog nooit alleen, nog nooit ver weg heeft gereisd, met vliegangst en vooral een onbekende bestemming. Iets met een vriend dat haar wel appt als ze op de luchthaven is.
Ik ben blij met mij reisstijl waarbij ik wel weet wat ik de komende drie weken ga doen en waar ik ga slapen. Een intensief programma in elkaar gezet en samen met Agnes de locaties uitgezocht. Het is immers haar verjaardagskado geweest dus beetje inspraak mocht